Utilitzant les ferramentes de Garbell a l’àmbit propi de treball

Clic ací per al post original.

Seria interessant compartir i fer visible com apliquem les ferramentes que adquirim en el Seminari Garbell en els nostres àmbits propis de treball? Pot encetar-se un debat. Mentre ho pensem us enganxe aquest post:

L’escola d’estiu de Sant Mateu mira cap al treball i l’aprenentatge col·laboratiu

El passat dilluns 4 de juliol va començar l’Escola d’Estiu de Sant Mateu 2011, que compta enguany amb la participació de més de seixanta xiquets i xiquetes de la localitat. El tema triat per al desenvolupament de les activitats ha sigut la celebració de l’Any Internacional dels Boscos. D’aquesta forma, moltes de les activitats que es duran a terme aniran encaminades a mostrar la importància que per al planeta té la coservació de la natura. També es faran activitats esportives i lúdiques, teatre de titelles, visites a la piscina o a diferents serveis de la població com el Parc de Bombers. L’Escola es perllongarà durant les properes setmanes, i finalitzarà el dia 29 de juliol.

Enguany la novetat principal radica en el model de gestió de l’Escola. Fins la present edició s’havia establit un sistema de beques en el qual la feina s’organitzava jeràrquicament per un coordinador de l’activitat, dos animadors i un grup de monitors. Enguany, en canvi, s’ha apostat per una gestió horitzontal de l’activitat. D’aquesta forma, a través de les beques, s’ha constituït un grup de coordinació en el qual es comparteixen tasques i responsabilitats. Aquest grup de treball ve realitzant reunions periòdiques on es programen les activitats a fer amb els xiquets i xiquetes en l’escola, s’avalua el treball realitzat fins el moment i es proposen altres punts que puguen resultar d’interés. La coordinació d’aquestes reunions és rotativa, de forma que el grup de becaris i becàries també participa en les mateixes a tots els nivells. D’aquesta forma es constitueix un grup molt cohesionat i es potencia la pròpia formació dels becaris i de les becàries seguint un model d’aprenentatge col·laboratiu força empoderador.

 

Anuncis

Un pensament sobre “Utilitzant les ferramentes de Garbell a l’àmbit propi de treball

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s